sobota 1. februára 2014

Začal sa florbalový turnaj

V minulom školskom roku prebehol na našej škole turnaj žiakov vo florbale medzi triedami II. stupňa. Po úspešnom 1. ročníku  sme sa rozhodli turnaj zorganizovať aj v tomto školskom roku. Minulý rok boli organizátormi žiaci vtedajšieho 9. ročníka, tohto roku sme to my, ôsmaci, ktorí spolupracujeme so žiackym parlamentom našej školy.

Je to pre nás náročná úloha, pretože doposiaľ  sme nikdy nič podobné neorganizovali. Veríme však, že sa tejto úlohy zhostíme na výbornú. Členmi organizačného výboru sú žiaci VIII.A: Daniel Barna, Alex Nociar, Patrik Pataki, Lukáš Útis a Martin Linduška z IX.B. S akýmikoľvek otázkami, pripomienkami  k organizácii a priebehu turnaja sa obracajte na nás – organizačný výbor.
Hrať sa bude v dvoch kategóriách, v prvej kategórii  súťažia žiaci 5. a 6. ročníka. V druhej kategórii žiaci 7., 8. a 9. ročníka.  Jednotlivé triedy odohrajú niekoľko zápasov  v skupinách a potom sa o výhru pobijú vo vyraďovacej časti.  Hracími dňami turnaja budú stredy. Ďalšie informácie nájdete aj na nástenke školského žiackeho parlamentu.
organizačný výbor

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára