nedeľa 9. februára 2014

Náš turnaj

Dňa 5.2.2014 sa začal školský volejbalový turnaj zmiešaných družstiev. Žiaci sú rozdelení do 2 základných skupín, 1.skupinu tvoria triedy VIII.A , VIII.B, VIII.C, 2.skupinu triedy IX.A, IX.B, IX.C.  Najskôr odohrá každý vo svojej skupine zápas každý s každým a prvé dve družstvá z každej skupiny postúpia do finálovej skupiny. Tam sa to celé začne od začiatku, lebo každý bude hrať znova systémom každý s každým.
Ako prví začali hrať triedy VIII.B proti VIII.C. Zápas bol od prvej chvíle jednoznačný v prospech VIII.B. Prvý set vyhrala VIII.B 25 : 7, a tak si dovolila v druhom sete zmeniť chlapčenské zloženie družstva a vtedy došlo k riadnemu zvratu vo vývoji zápasu. VIII.C sa chopila šance a začala doťahovať, to sa už prestalo páčiť VIII.B a tak znova došlo k striedaniu a VIII.B už víťazstvo nepustila z rúk. Napokon vyhrala aj druhý set pomerom 25 : 21.
Potom nasledoval druhý zápas, v ktorom sa stretli triedy VIII. A a VIII.B. Bol to vynikajúci zápas, v ktorom sa skutočne bojovalo o každú loptu. Triedy neriskovali a postavili za triedy to najlepšie, čo mali. Zápas napokon skončil víťazstvom VIII.B v dvoch setoch 26 : 24, 26 : 24.
VIII.B si už postup zo svojej skupiny vybojovala a bude čakať na svojich finálových súperov, ktorí vzídu z ďalších súbojov.
Ďalšie zápasy budú nasledovať na budúci týždeň v stredu 12.2.2014.
Družstvám želáme veľa šťastia do vzájomných súbojov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára