pondelok 2. februára 2015

Famózne víťazstvo

Dňa 29.1.2015 sa konalo na ZŠ Daxnera Okresné kolo vo volejbale chlapcov. Zúčastnili sa ho 4 družstvá – ZŠ Daxnera, ZŠ P. Dobšinského, ZŠ Hnúšťa a ZŠ Tisovec.
Naši chlapci nastúpili hneď na prvý zápas proti Hnúšti, v ktorom mali ešte malú dušičku, lebo nevedeli, čo ich čaká. Spočiatku prehrávali, ale postupne z nich opadla nervozita a začali zbierať jeden bod za druhým. Zato Hnúšťa začala byť nervózna a vyčerpala si všetky oddychové časy, ale ani to im nepomohlo v našej ceste za víťazstvom. Napokon sme ich zdolali v dvoch setoch.
Potom sme nastúpili proti Tisovcu, ktorý nám nerobil žiadne problémy a s prehľadom sme ho zdolali takisto v dvoch setoch.
Na posledný zápas sme nastúpili proti ,,daxnerke,, a tu sa ukázala sila kolektívu. Súper sa medzi sebou hádal a my sme to využili a hladko vyhrali. Naši chlapci pochopili, že len spoločnými silami sa dá prísť k vytúženému víťazstvu

Postúpili sme na Regionálne kolo, ktorého dátum a miesto ešte nevieme, ale budeme sa snažiť zo všetkých síl uspieť v ňom čo najlepšie. Chlapcom držíme palce.
Výsledky :
ZŠ P.Dobšinského – ZŠ Hnúšťa           2 : 0 / 25:20, 25:21 /
ZŠ P. Dobšinského – ZŠ Tisovec          2 : 0 / 25:13, 25:13 /
ZŠ P.Dobšinského – ZŠ Daxnera          2 : 0 / 25:13, 25:8 /





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára