štvrtok 27. marca 2014

Školský volejbalový turnaj

V marci sa začali boje vo finálovej skupine vo volejbale zmiešaných družstiev. Najskôr proti sebe nastúpili triedy VIII.A a VIII.B. Kým v základnej skupine VIII.B bola jednoznačným favoritom, dnes to bolo celkom naopak. Zápas bol nesmierne vyrovnaný, bojovalo sa o každú loptu a keď sa dostala k podaniu Andrea Vašová, tá vlastne rozhodla o osude VIII.B. V rade za sebou premenila päť podaní na body a to zlomilo VIII.B. Už sa nedokázali zmobilizovať v druhom sete a napokon to prehrali.

Výsledok zápasuVIII.A – VIII.B    2 : 0    / 25:22, 26:24 /
Ďalší týždeň pokračoval školský turnaj zápasom medzi VIII.A a IX.C. Deviataci nastúpili vo veľkom štýle a prvý set s prehľadom vyhrali. V druhom sete podcenili súpera a prehrali. Napokon sa rozhodovalo v treťom sete a ten s prehľadom vyhrali deviataci.
Výsledok zápasu :  VIII.A – IX.C      1 : 2    / 18:25, 25:18, 6:15 /
Ďalší zápas hrali medzi sebou triedy IX.B a VIII.B. Spočiatku to vyzeralo na jasné víťazstvo deviatakov, ale v druhom sete nechýbalo veľa a hral by sa tretí set. Také malé šťastie chýbalo ôsmakom a boli by vyhrali.
Výsledok zápasu :  VIII.B – IX.B      0 : 2  / 12:25,27:29/
Osmaci potom pokračovali ďalším zápasom proti IX.C. Hrali s nimi vyrovnanú partiu, keby deviataci nemali pri sebe dve volejbalistky, tak by pohoreli na plnej čiare. V prvom sete ôsmakov ešte „Barča s Rebekou“ šetrili, ale v druhom, keď videli, že tí ôsmaci by ich predsa  len mohli dostať, hrali tak, že to už naozaj /žiaci, ktorí sa stretli s volejbalom len na hodine telesnej výchovy/ nemali šancu. A tak do budúcna je možné pouvažovať, či im vôbec dovolíme hrať za triedy.
Výsledok zápasu :  VIII.B – IX.C      0 : 2  / 23:25,17:25/




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára